APM Gıda, Lezzet ve Tat Yolculuğunu Emin Adımlarla Sürdürüyor

1998 yılında başlayan lezzet ve tat yolculuğunu emin adımlarla sürdüren Azim Pastane İhtiyaç Mamülleri Paz. Ltd. Şti. APM, dünya pastacılığının tüm yeniliklerini bu sektöre yansıtırken, yurdumuzda üretilen pastacılık ürünlerini de dünyaya tanıtmaya devam ediyor.

APM’nin müşteri portfoyünü; pastacılık ve fırıncılık esnaf-sanatkârları, endüstriyel gıda üretimi- fabrikalar, ev dışı tüketim toptancıları, süpermarket zincirleri, otel, restoran, kafe ve yiyecek içecek sektörü oluşturuyor.

Bayilik geleneğinden gelen bir firma olan APM; “Sıvı Üretim, Toz Üretim ve Kuruyemiş Üretim Hattı” olmak üzere üç farklı kulvarda, toplam 300 kalem ürün gamıyla hizmet veriyor. “APM markası ürün yelpazesinde pastacılık ve fırıncılık ürünleri, çikolata ürünleri, kuruyemiş ürünleri bulunuyor. Firmamız yaklaşık 2 bin 200 kalem bayiliğini yaptığımız, alanında öncü markalar ile sektördeki önemli oyuncular arasında güvenilir marka olarak yerini almıştır.

Kalite Ayrıntıda Gizlidir…

APM Gıda, bir pastane, ev dışı tüketim toptancıları ya da otel mutfağının tatlı, pasta ve unlu mamuller konusunda ihtiyaç duyduğu A dan Z’ye tüm ürünleri karşılayabilen zengin bir ürün gamına sahip. Kendimize özgü, Türk damak tadına uygun, ülkenin çeşitli bölgelerindeki yöresel lezzetleri otelcilik ve pastacılık sektörüyle birleştirmeyi hedefliyoruz.

Firma hizmet verdiği firmalarla olan çalışmalarında partner olarak istedikleri ürün gamlarından onlara özel hazırladıkları ar-ge ürünlerini hızlı bir şekilde hayata geçirerek fason üretimde çözüm ortağı oluyor.

APM Gıda emin adımlarla ilerlediği ve marka bilinirliğini arttırdığı ihracatta Avrupa ülkelerine de hizmet vermeye başlamış olup bunun haklı gururunu yaşıyor.

 

 Mutlulukları ve Başarıları Tat ve Lezzetle Paylaşabilmek Dileğiyle…

Tüketiciler artık geleneksel tatların dışında yeni lezzet arayışına girdikleri için bu durum pastacılık sektörüne de yansımıştır. Dolayısıyla üreticiler bu arz talep doğrultusunda tüketicilere cevap vermek üzere her geçen gün yeni ürün arayışına girmekte ve üretim yapmaktadırlar. APM olarak biz tüketicinin isteği doğrultusunda ürün tedarik etmekte ve üretmekteyiz.

”APM Gıda 5000 çeşide varan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kullandıkları tüm tarım ürünleri, mevsiminde, Borsa Tescili, yapılarak alınmakta olup %100 saf, doğal ve katkısızdır.”

“Güvenilir Marka”

“APM Gıda, fındık, badem, antep fıstığı, ceviz, yer fıstığı, soğuk pasta jelleri, simli soğuk pasta jelleri, pasta katkı maddesi, meyveli ve krema pasta dolguları, topping dondurma sosları, waffle soslar,  dekor soslar,  çikolata ürün grupları (kuvertür, konfiseri, parça çikolata çeşitleri, ganaj, vermicelli, damla drop çeşitleri,draje, granül şeker, pirinç patlağı çeşitleri),kuru ve dondurulmuş meyveler,  pudra şekeri, hamur kabartma tozu, krem patiseri tozu,  krem şanti toz karışımı, kek miksleri, pandispanya miksleri, topping ekmek süsleme amaçlı,  ekmekçilik miksleri, meyve konserveleri, ekstra ezme pralin, pasta kaplama ve dekor hamuru (şeker hamuru), kakao tozu ve çeşitlendirici hammaddeler(Hindistan cevizi, çörekotu, ayçekirdek içi vb.), marmelatlar, ve geleneksel tatlar sektöründe kullanılan spesifik ürünler satış noktalarına istenen miktarda ulaştırılıyor.”

APM Gıda’dan İçecek Tutkunları İçin Çeşit Çeşit Sıcak ve Soğuk İçecekler

APM Gıda üretim müdürü Elif YILDIRIM ürünleri hakkında şunları söyledi: “APM ürün ailesine süt içmenin en eğlenceli yolu olan Milkshake çeşitleri, geleneksel Türk lezzeti Salep ve soğuk günlerin iç ısıtan içeceği Sıcak Çikolata ürünleri kattık. Otomat makineler içinde salep, sıcak çikolata ve kahveyle ilgili birbirinden eşsiz lezzetli ve pratik yeni ürünler hazırladık.

“Portföyümüze geleneksel Türk damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli Sütlü tatlı ürün çeşitleriyle birlikte dünya lezzetlerine yer verdiğimiz panna cotta, krem brule, krem karamel, şarlot kremalarıi ve enfes tatlara hakim yeni kek çeşitlerimizi kattık.”

Sütlü tatlı ürünlerimiz olarak; puding çeşitleri (kakaolu, çilek, muz ve vanilya), kazandibi, sakızlı muhallebi, supangle, bademli keşkül, sütlaç ürünleriyle birlikte enfes tatlara hakim browni kek, revani, trileçe, sufle, waffle ürünlerimizle sektörde yerimizi aldık.