Efsane Pizzanın Enfes Sosla Buluşması: “Domino’s Domisos”

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen fast-food markası Domino’s, yepyeni pizza serisiyle lezzet tutkunlarına sürpriz yapıyor! Domino’s fırınından çıkan efsane pizzaların birbirinden lezzetli, çeşit çeşit soslarla buluşmasıyla hazırlanan “Domino’s Domisos” serisi, enfes lezzetleriyle pizza severlerin iştahını kabartacak.

Yepyeni pizzalar, “Barbekü Soslu Sucuklu Pizza”, “Ballı Hardallı Tavuklu Pizza” ve “Domino’s Soslu Bol Malzemos” olmak üzere üç farklı çeşitle mükellef Domino’s Sofrası’ndaki yerlerini alıyor. Lezzet tutkunlarının pizza aşkını taçlandırmak üzere hazırlanan serinin lansmanı ise Orta Boy Domisos’larda düzenlenen çok özel kampanyayla kutlanıyor. Orta Boy Domisos’lar Gel-Al’da 14,99 TL’den, evlere serviste ise 21,99 TL’den başlayan cazip fiyatlarla pizza severlerle buluşacak.

 

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen fast-food markası Domino’s, lezzet tutkunlarının pizza aşkını taçlandırmak için özel olarak hazırladığı “Yepyeni Domisos’lu Pizzalar” ile mükellef Domino’s Sofrası’nı yeni ve çeşit çeşit lezzetlerle donatıyor. Domino’s’un efsane pizzalarının enfes soslarla mükemmel birleşiminden doğan “Domino’s Domisos” serisi, “Barbekü Soslu Sucuklu Pizza”, “Ballı Hardallı Tavuklu Pizza” ve “Domino’s Soslu Bol Malzemos” olmak üzere üç farklı lezzetle Domino’s müdavimlerinin beğenisine sunuluyor.

 

Domino’s’un en sevilen pizzalarından Sucuklu Pizza, Domisos serisinde et yemekleri ve burgerlere ayrı bir lezzet veren barbekü sosla sucuğu buluşturuyor ve lezzet deneyimini misliyle katlayarak barbekü sos keyfini pizzanın çıtır çıtır dünyasına taşıyor. Ekşi-tatlı sosların en çok yakıştığı tavuklu lezzetleri de unutmayan Domino’s, Ballı Hardallı Tavuklu Pizza ile enfes bir Domisos yaratıyor. Domino’s’un en çok tercih edilen pizzalarından Bol Malzemos ise çok özel Domino’s sosuyla pizza keyfine keyif katıyor.

 

Domisos’lar İçin Çok Özel Kampanya!

Yepyeni Domisos’lar ayrıca, serinin lansmanına özel olarak çok cazip kampanyalarla pizza severlerle buluşacak. Orta Boy Domisos pizzalar Gel-Al’da 14,99 TL’den, evlere serviste ise 21,99 TL’den başlayan fiyatlarla pizza tutkunlarına ulaşacak.