Klimasan’a İhracat Ödülü

Klimasan, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, İklimlendirme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege İhracatçı Birlikleri’ne üye şirketler yurt dışı satış faaliyetleri sonucunda, Türkiye’ye 2019 yılında 13 milyar 302 milyon dolar döviz kazandırdı. Birlik bu ihracata yüzde 40’tan fazla katkı sağlayan 56 üyesini geçtiğimiz günlerde İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, İzmir Swissotel’de ödüllendirdi.

Dünya genelindeki ticari soğutma pazarında kapsamlı bir çözüm yelpazesi sunan Klimasan’da, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, İklimlendirme kategorisinde üçüncü sırada yer alarak ödülün sahibi oldu. Klimasan yetkilileri, ödülle ilgili olarak şunları söyledi: “İklimlendirme kategorisinde ödül aldığımız gecede bulunmaktan ve ekonomiye katkı sağlayan büyük firmalardan biri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerle bu yolda ilerleyen tüm çalışanlarımıza ve markamıza verdiği her türlü destekten dolayı iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.”

İçecek, dondurma ve gıda hizmetleri / perakende sektöründe önde gelen küresel ve bölgesel markalara hizmet veren Klimasan; farklı müşteri ihtiyaçlarını ve pazar gereksinimlerini küresel olarak karşılamak üzere tasarlanan Metalfrio, Klimasan, Şenocak markalarının altında birçok ürün ve isteğe bağlı veya özel üretim özellikleri beraberinde müşterilerine sağlıyor.

550 bin adet / yıl kapasiteli üretim tesisine sahip olan Klimasan, 78 ülkede 700’den fazla müşteriye 230 çeşit ürün sağlıyor ve Türkiye’deki en büyük 500 şirket içerisinde yer alıyor.