Albatros, 40 Yıllık Tecrübesi ile Güven Veriyor

Albatros ailesi 40 yıllık tecrübe ile 1997 yılından beri endüstriyel mutfak ekipmanı sektöründe kendilerinden her zaman söz ettiren markaların hem distribütörlüklerini hem de satış sonrası teknik servisini sağlıyor. Bu markalardan bazıları herkesin bildiği üzere Blendtec , Merrychef ,İsi, Carpigiani ve iFi.

 

Gıda sektöründe mutfak ekipmanları ithalatı, proje, danışmanlık, satış ve satış sonrası servis, yedek parça ve bakım hizmetleri veren köklü firmalardan biri olan Albatros Dış Ticaret Gastronomi ve Mutfak Yöneticisi Lara YETEROĞLU’ndan firması hakkında şunları söyledi:“ Pastacılık sektöründe Merrychef fırınlarımız ile oldukça yaygın bir müşteri portföyümüz mevcut hızlı fırınlarımız ile hem hızlı ısıtma hem de konveksiyonel özellikleri ile işletmelerin vazgeçilmezi olarak her zaman tezgahlarda yerini almaktadır. Kaliteli ısıtma ve standardı her mağazada ve her üründe sağlamak en önemli özelliği. Hızlı sunum, dokunmatik ekranı ile kolay kullanım, baca sistemine gerek olmaması ve daha birçok özelliği ile müşterilerimizi memnun ediyor. İSİ marka sifonlarımız ile yaratıcılığınızı birleştirip tatlılardan tüm menünüzü çıkarabileceğiniz kreatif bir ürünümüzdür. Azot tüpler ile krema bazlı espumalar, tatlılar, köpükler pasta süslemeleri ve inovatif şeflerin hayal güçleri ile birleşince ortaya muhteşem ürünler çıkıyor.”

 

Pastaneler, Coffeeshoplar, Restaurantlar, Hoteller

Lara YETEROĞLU sözlerine şu şekilde devam etti:”Müşteri portföyümüz pastaneler, coffeeshoplar, restaurantlar , hoteller özellikle zincirlerin her zaman seçimiyizdir. Ürünlerimiz her zaman için stoklarımızda mevcuttur, her hafta fabrikadan çıkışı olup müşterilerimize karşı mahcup olmamak en önemli şirket özelliklerimizdendir. Müşterilerimizin bizleri tercih etmeleri aradıklarında her zaman için 7/24 karşılarında muhattap olacakları ve sorunlarına çözüm bulunacak kişiler ile görüşmeleri. Satın alım aşamasında illa satmak için satmamamız, müşteriye isteğine ve ihtiyacını görecek en uygun cihazı sunmamız.ve sattığımız her cihazın arkasında teknik servisimiz ile durmamız. Hatta hatta birçok müşterimiz başka firmalardan alım yaptıkları ancak teknik destek alamadıkları ürünleri de firmamız tarafından onarım ve bakımı gerçekleştirilerek kullanıyorlar. Ürünlerimiz şeflerin mutfakta ve işletmelerde kolaylıkla kullanabileceği ve çalışırken onlara kolaylık sağlayacak biçimde tasarlanmıştır. Ürün yelpazemizde markalarımız ile devam ediyoruz, ürünlerimizin hem tasarım olarak hem de daha da ilerleyen teknolojiye sahip yeni modelleri geldikçe müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. Ve tabi ki denemek isteyen tüm müşterilerimiz için belirdekileri demo günlerinde ürünlerimiz ile ister kendi işletmelerinde isterlerse bizlerin showroomunda demo yapılmaktadır.