Corinox Fırın Makinaları, Yurt Dışında Adından Söz Ettiriyor

1999 yılından itibaren 18 yılı aşkın bir süredir fırın makinaları ve ekipmanları üretimi yapan Corinox Fırın Makinaları tecrübesi ve uzman personeliyle TSE, CE, ISO 9001 standartlarında hizmet sunuyor.

Sektöründe ihracat yapan firmaların başında gelen Corinox’un hedeflerinin başına müşterilerinin isteklerinin ötesinde memnuniyetini sağlamak, firmanın rekabet gücünü sürekli kılmak bulunuyor. Rekabet edebilmek için teknolojik gelişmeleri takip eden, sürekli iyileştirme faaliyetleri ile müşterilerinin firmaya ve ürünlerine olan güvenini sürekli kılıyor. Tüm çalışanlar “kalite herkesin işidir” anlayışı ile kalite geliştirme ve iyileştirme çalışmalarına katılıyor.

Firma, döner arabalı fırınlar, konveyörlü pizza fırını, konveksiyonlu fırınlar, elektrikli katlı fırınlar, spiral mikser, planet mikser, kesme tartma makinası, konik hamur yuvarlama makinası, sandviç dilimleme makinası, ara dinlendirme makinası, şekil verme makinası, hamur açma makinası, ekmek dilimleme makinası, klima ünitesi, fermantasyon kabini imalatı yapıyor.

Corinox Fırın Makinaları, imalatının büyük bir bölümünü İngiltere, Rusya, Suudi Arabistan, İran, Kazakistan, Türkmenistan, İsrail, Nijerya, Gana, Uganda, Ruanda, Ukrayna, Beyaz Rusya, Romanya, Irak, Umman, Hindistan, Mısır, Libya, Lübnan gibi ülkelere yapıyor.

Corinox Fırın Makinaları firma sahibi Sabri KARAKUŞ firması hakkında şöyle konuştu:“ Kalitemiz, müşteri odaklı süreç yaklaşımımızın ve sürekli iyileştirme prensibimizin gereği olarak; müşterilerimizin değişen, gelişen ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede sağlamak ve en iyi iş sonuçlarını elde edilebilmek için, tüm iş süreçlerinin çalışanların katılımı ile sürekli iyileştirilmesi, hızlı, etkin ve ekonomik çözümler üreterek, sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlayabilen, etik değerlere saygılı, eğitimden asla taviz vermeyen, dünya üzerinde rekabet gücü yüksek olan bir firma kültürü oluşturmaktır.

Hedefimiz, ülke çapında en iyi üretim ve hizmeti sağlayan firma olmak ve aynı hedeflerle dünyada daha geniş alanlara yayılmak. Hedefimize ulaşma yolunda, çağdaş bilgi ve teknolojileri kullanarak, kuruluşumuzda kalite anlayışını, şeffaflığı, katılımcı yaklaşımı ilke edinmek ve tüm iş ortaklarımıza değer katacak şekilde bir yönetim şekli sunmak olacaktır” dedi.