Sütlü Tatlı Dolum Makinalarında Aranan Marka: Pasfil

2005 yılında pastacılık, tatlıcılık ve unlu mamüller sektörünün dolum sorunlarına çözüm getirmek için kurulan Pasfil Makine genel müdürü Mete Yılmazer ile gerçekleştirdiğimiz röportajda firması ile ilgili şunları söyledi.

 

PEKDO: Pasfil Makine olarak pastacılık ve unlu mamüller sektörüne yönelik ürünlerinizden bahseder misiniz? Ürün yelpazenizde hangi tür makinalar yer alıyor?

Mete Yılmazer: Sütlü tatlı dolum ve pataşu, ekler enjekte makineleri, ekler, pataşu ve kuru pasta gibi ürünleri tepsilere dökme makineleri, dolgulu ve renkli kurabiye makineleri ve benzeri makineler ile sektöre hizmet vermekteyiz.

PEKDO: Müşteri portföyünüz hangi kuruluşlardan oluşuyor? Otelcilik sektörüne yönelik hizmetleriniz nelerdir? Otellere hangi makinelerle hizmet veriyorsunuz?

Mete Yılmazer: Müşteri portföyümüz ev kullanıcısından, endüstriyel kullanıcıya kadar çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Otelcilik sektörüne makarna makineleri, ravioli ve tortellini makineleri, içli köfte makineleri, dolum makineleri, salça ve kıyma makineleri, vakum makineleri, sucuk sosis dolum makineleri, un değirmenleri, kurutucular, permesan rendeler gibi makinelerle hizmet vermekteyiz.

PEKDO: Dolum makineleri daha çok hangi işletmeler için uygun? Kaliteli hizmet vermek amacıyla uyguladığınız kriterler neler oluyor?

Mete Yılmazer: Bu dolum makinesi ile imalathanenizde doldurabileceğiniz ürünler şunlardır: Kek hamuru, sütlaç, höşmerim, acıbadem hamuru, dondurma, pataşu hamuru, profiterol sosu, aşure, muffin kek hamuru, beze, supangle, muhallebi, keşkül, pandispanya hamuru vb. Ayrıca profiterol toplarının (pataşu) içine krema enjekte etme, kruvasan, donut, berliner hamuru ve benzerlerinin içine marmelat, krema veya sos enjekte etme işlemlerini de yapabilirsiniz. Tüm bu işlemleri tek dolum makinesi alarak farklı nuzullar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kaliteli hizmet vermek adına Yetkili Distribütörlüğünü yaptığımız firmaları, her zaman sektörünün lideri KULP Makine, La Monferrina, BralyX gibi kalitesini kanıtlamış köklü firmalardan seçmeye özen gösteriyoruz. Müşterilerimize sadece makine sağlamak ile kalmıyoruz, uzun seneler boyunca edindiğimiz tecrübelerimizi müşterilerimiz ile paylaşıyor makineleri ile yapabilecekleri farklı ürünleri de kendilerine öğretiyoruz.

PEKDO: Teknik servis ve yedek parça anlamındaki hizmetlerinizin müşteri devamlılığına olan etkisi ne düzeyde gerçekleşiyor?

Mete Yılmazer: Teknik servis ve yedek parça konularında verdiğimiz hizmet ve üretim hatalarına karşı verdiğimiz garanti ile müşterilerimizin bizden memnun kalmasını, bizi tavsiye etmelerini ve yeni bir yatırımda yine bizi tercih etmelerini sağlıyoruz. Bir yedek parça ya da teknik destek için günlerce ya da aylarca bekletip, onları üzmüyoruz ve rakip firmaları tercih etmelerini engelliyoruz.