Uğur Soğutma Gıda Sektörüne Yön Veriyor

Dünya’nın ve Türkiye’nin sevilen tatlarından olan dondurma geçmişte buza eklenen meyvelerle oluşturulan lezzetli bir gıdayken günümüzde gıda teknolojisinin ve dondurmanın üretilmesi için gerekli makinelerin de gelişimiyle çeşit ve lezzet acısından büyük bir endüstriyel gıda haline geldi. Türkiye’nin dondurma makinelerinin üretiminde öncü ve büyük markası olan Uğur geliştirdiği dondurma makineleriyle de sektöre yön veriyor.

Uğur Soğutma, hızlı bir şekilde gelişen dünya teknolojisindeki ve ekonomindeki yerini yaptığı AR-GE yatırımları, inovatif çalışma prensibi ve teknolojik ürünleriyle sağlamlaştırıyor. Bünyesinde oluşturduğu yenilikçi ürünlerle Uğur markası günümüzde dondurulmuş gıda saklama, su, süt, meyve suyu ve gazlı içecek soğutma alanlarında sektöründe kalite ile özdeşleşmiş bir marka haline gelmiştir.

Uğur Soğutma Dondurma ve Pasta Sektörüne Yön Vermeye Devam Ediyor.

Dondurma sektöründeki yenilikleriyle adından söz ettiren Uğur markası, 2018 yılında da dondurma ve pasta sektörlerini yakından ilgilendiren yaptığı birçok yenilikle karşımıza çıkıyor. Uğur markalı dondurma teşhir reyonları 18 gözlü Ertuğrul, 24 gözlü Fatih ve Kanuni ile birlikte 36 gözlü Ertuğrul modelleri dondurma sektöründe Algida, Golf, Alpedo, Panda ve Mado gibi birçok marka tarafından tercih edilmiştir. Teşhir reyonlarının yanı sıra farklı mekanlarda da pratik, lezzetli ve kaliteli ürünler hazırlama imkanı sunan yeni soft dondurma makineleri ve slush makineleri de yer almaktadır.

Yine Uğur markasının ürettiği, cafe, market ve genel olarak pasta satışı yapan tüm işletmelerde kullanılmaları için dört tarafı camdan ve daha iyi bir teşhir için mükemmel iç aydınlatma sunan pasta teşhir reyonları işletmelerin bir numaralı tercihi olmuştur. Pastaneler ve mobil meşrubat dükkânları için tasarlanan ve geliştirilen USM 19 meyve suyu – ayran soğutucu, şeffaf ve büyük bir hazneye sahip olduğu için mükemmel bir teşhir imkânı sunarken klasik meyve suyu-ayran soğutuculara göre ise %50 enerji tasarrufu sağlayarak işletmelere kârlılık sağlıyor.

Uğur Soğutma dondurma makineleri, dondurma, pasta teşhir reyonları, yeni soft dondurma makineleri, slush makineleri, yeni meyve suyu-ayran soğutucuları ve ugur.com.tr sitesinde yer alan tüm diğer ürünlerine 12 aya varan anlaşmalı banka taksit seçenekleri ve çok özel fiyatlar sunmaktadır.

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’nde 300.000 m2’yi aşkın kapalı alanda üretim yapan Uğur Soğutma sektörün ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermek için büyük yatırım yaptığı AR-GE merkezi ile kalitesini dünya standartları seviyesine çıkartmıştır. Uğur markası ile üretilen yenilikçi ürünler sektörün dinamiklerini ve trendlerini belirlemeye devam etmektedir.

Uğur Soğutma’nın ülkemize döviz getiren ve istihdam sağlayan yenilikçi uygulamaları her zaman olduğu gibi bugün de tüketiciler tarafından özel ilgi ve beğeni ile izlenmeye devam etmektedir.