1924 GÖNEN Kahve’de 5.Nesil

1924 GÖNEN geleneksel yöntemlerin en eskisi, odun ateşinde kavrumla nefis kahveler üreten bir kahve evi, kahve atölyesi, ya da kahveci… Sürekli devinim halinde olan bir marka 1924 GÖNEN. Kahvenin içinde yetişen, hayatlarını kahveye adayan 4 nesil hep Türk kahvesi çekirdeği ile uğraşmış. 5. nesil ile birlikte dünya kahveleri dönemi başlamış ve markalarını 1924 GÖNEN olarak belirlemiş 5. nesil Eda ve Emre GÖNEN.

1924 GÖNEN’in farkı nedir?

1) Tüm kahvelerini odun ateşinde kavuruyor benzersiz tat buradan geliyor.

2) Paketli ürün satmıyor, baharatlar, çaylar, kahveler sipariş verilene kadar paketlenmiyor.

3) Özgün, sürdürülebilir bir marka olma yolunda büyük adımlar atıyor.

Şampiyon baristalar, kavrum ustaları ile çalışıp benzersiz ürünler çıkarmışlar. Benzersizlik sadece kahve karışımları ile sınırlı kalmamış, iş modelleri, mağazacılık sistemleri, dekorasyonları ile de benzersiz olmuşlar.

1924 GÖNEN iki tip iş modeli kurdu

1) Yeni bir dükkanda kahve ve çay servisi yapan, sipariş üzerine müşteri eşliğinde ürünü hazırlama, gerekirse öğütme ve paketleme yapan, bir kafe-kahve market. Bu birimlerde zengin baharat çeşitlerinin de satışı oluyor.

2) Var olan iş yerinizde küçük bir alanda hem içecek servisi, hem de ürün satışı yapılan bir ünite kuruluyor. Yine aynı şekilde, hazır paketli ürün satılmıyor bu kornerlarda, birinci modelin küçültülmüşü gibi düşünün.

1924 GÖNEN bu sistemleri oldukça kolaylaştırmış, ürün-içecek hazırlama, ürün koruma gibi konularda ayakları yere basan sağlam bir eğitim veriyor. Kasa-tartı ve sipariş sistemini tek bir yapıda birleştirmiş.

Nitelikli malzeme, nitelikli üretim ve nitelikli sistem ile yatırımcıların ilgisini çeken 1924 GÖNEN’in franchising çağrısı da ilginç “birlikte kazanalım”. Bu çağrı o kadar güçlü olmuş ki ABD New Jersey’den katılanlar olmuş bu çağrıya. Bu ay ikinci nokta açılıyor ABD New Jersey’de.

Bir sonraki adım New York Manhattan!

Evet, 1924 GÖNEN New York Manhattan’da yeni bir kafe-kahve market açıyor. Gelişmeleri merakla takip ediyoruz

Satış ekibi hafta boyu İzmir ve Çevresinde

Bir de 5 araçlı mini filosu ile her gün İzmir ve çevresindeki restoran, kafe, otel ve işyerlerinin tedariklerini sağlayan bir satış ekibi bulunuyor. 1924 GÖNEN’in. Franchising başvurusu ve detaylı bilgi için isterseniz Gıda Çarşısındaki Merkez’e ya da Kemeraltı 1924 GÖNEN’e uğrayabilirsiniz.

 

1924 GÖNEN Kemeraltı ATEŞİN İLK YANDIĞI SOKAKLARA DÖNÜŞ

1930’lardan kalma bir binayı çok kısa sürede tadilatını yapıp bir kafe-kahve market haline getirmiş 1924 GÖNEN. Barista eğitimleri burada veriliyor. Sabah erken saatlerden günbatımına kadar hizmet veriyor işletme. Atıştırmalık böreklerin yanı sıra kurabiye ve pasta çeşitleri var.

“İyi bir ürünü satmak nispeten kolay, ama kahvede çok oyuncu var, çok bel altı vurmaya çalışan oyuncular da var. Biz niş bir iş yapıyoruz, misafirlerine, müşterilerine üst segment bir ürün sunmak isteyen, kalitenin peşindeki kitlenin hizmetindeyiz” diyor Satış Sorumlusu Vedat Taydaş

—————

“Farklı sektörlerden gelen, işe karşı önyargısız insanların bir araya gelmesini önemsedik. Çünkü tıpkı aşçılar gibi baristalar, kavurucular hatta satıcıların değişmez doğruları var. Oysa biz farklı bakan, mavi okyanusta ilerleyen bir marka kurduk. Ön yargılara, olmazlara yer yok bu çatıda.” diyor 1924 GÖNEN Kemeraltı yetkilisi Yasemin Sabırlı.

—————

“Ben filtre kahve sevmem diyenler mutlaka müdavim oluyor. İşin ilginç tarafı, en az sıcak çaylar kadar buzlu çaylar da ilgi görüyor, sanırım geçmişteki şerbetleri hatırlatan tatlar, aromalar buna neden oluyor. Yapay, fabrikasyon lezzetler yok ürünlerimizde” diyor SCA sertifikalı eğitmen barista Ferhat Mete.

—————-

“Gördüğünüz her şey bizim için tasarlandı ve üretildi. Dolaplar, raflar, tezgahlar, hatta kavanozlar bile. Bütün her şey optimize bir sistem için inşa edildi. En verimli, insana en uygun işletme sistemi için” diye ekliyor kurucu üye Fikret Demirci.