Domino Soğutma, Yurt Dışına Ağırlık Veriyor

Sektörde 20 yılını tamamladıktan sonra Taner AŞIK tarafından Bursa’da kurulan firma Domino Soğutma adıyla üretimine başladı.

Domino Soğutma, paslanmaz tezgah grupları ve sıcak/nötr/soğuk teşhir ünitelerinin üretimini yapıyor. Ayrıca bünyesinde bulunan iç mimarlarıyla birlikte fırın, kafe, restoran ve otel firmalarının çözüm ortağı olmakta ve anahtar teslim hizmet vermektedir.

Firmanın imalat süreci faaliyete geçmesi istenen taşınmazın ölçülerinin alınıp, çizime dökülmesiyle başlamaktadır. Ardından müşterilerin isteği doğrultusunda yerleşim neticelendirilir. Üretim sorumlularımızın hazırladığı iş emirlerinin imalata tesliminden sonra sorumlu ustalar üretimine başlarlar. Diğer yandan projeden sorumlu mimar da taşınmazda gerçekleşecek işlemlerin iş emirlerini hazırlar, materyal seçimlerini yapar ve ilgili ekiplerin işlemlerini gerçekleştirmesini takip eder. Bu süreç ortalama 6-8 hafta arasında sürmektedir.

Domino soğutma, 2500m2 kapalı 500m2 açık alandan oluşmakta ve NOSAB Yeşil Cadde’de yer alıyor. Projeli işlere odaklanmış bir firma olduğundan standart ölçülerde ürünleri bulunmamaktadır. Amaç taşınmazın ve müşteri taleplerinin doğru karşılanmasını sağlayabilmektir. El işçiliğine dayalı üretimini, süreci hızlandıracak ve ustalarının işini kolaylaştıracak makine ekipmanlarıyla gerçekleştiriyor.

İhracat kanadının yoğun olması sebebiyle yürürlüğe girecek olan yasalar doğrultusunda üretimini şekillendiriyor. Firmanın karbon emisyonu ve enerji tüketimini azaltma uğraşı sürmekte, sürdürülebilir yarınlara katkı sağlama bilincini hedefliyor.

Domino Soğutma, ihracat konusunda Almanya başta olmak üzere orta Avrupa ve Arap ülkelerinde iş birliklerini ve projelerini arttırarak devam ediyor.