Popcorn Ekmeği Premiksi ile Raflar Çeşitlensin

Aile buluşmalarının, en samimi arkadaş sohbetlerinin ve keyifli bir film eşliğinin vazgeçilmezi patlamış mısır, sofraların vazgeçilmezi ekmek ile buluşuyor. Evet, doğru okudunuz! Lesaffre markası olan Inventis, mısır patlakları ile zenginleştirilmiş, eşsiz bir ekmek miksi sunuyor.

İçeriğindeki mısır patlaklarıyla raflarınızı çeşitlendirecek Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi mısır unu, ruşeym ekşi hamuru ve ay çekirdekleri sayesinde de birbirinden leziz ekmekler yapmanıza yardımcı olacak.

Lesaffre markası Inventis, raflarındaki ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırıncılara birbirinden zengin içerikleri ile sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor.

 

Fırınların vazgeçilmezi olmaya aday!

Inventis’in zengin içerikli ürünlerinden Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi, içinde bulundurduğu mısır patlaklarıyla müşterilerinizi cezbedecek bir ürün olmasının yanı sıra, mısır unu, ruşeym ekşi hamuru ve ay çekirdekleri sayesinde oldukça zengin bir karışımdır. Profesyonellerin ürün listesinde yer alması gereken bu çok özel karışım, fırınların vazgeçilmez lezzetlerden biri olacak.

Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi ile yapacağınız ekmekler ile müşterilerinizin damaklarında unutulmaz lezzetler bırakmaya hazır olun.