Tanrıver Hijyen Ekipmanları, 4 Kıtada 70’den Fazla Ülkeye İhracat Yapıyor

Tanrıver Mümessilik Makina, yıllar önce küçük yerel bir işletme olarak hijyen ekipmanları konusunda ülke ihtiyaçlarını görüp işletmelere ürün tedariği sağlayan ilk yerli firma olan ve günümüzde dünya çapında kendini ispatlamış, kaliteli ve katma değerli hijyen geçiş ekipmanlarını üretiyor.

Üretime başladığı ilk günden beri endüstri trendleri doğrultusunda doğru adımlar atıp büyüyerek küresel bir oyuncu haline gelen Tanrıver, 23 yıldır dünyanın en kaliteli hijyen ekipmanlarını ülkemizdeki firmalarla buluşturuyor ve kendi hijyen teknolojisini üretmenin haklı gururunu yaşıyor. %100 yerli üretim imkanı sayesinde standartların dışında iş ve proje bazlı üretimlerde, fabrikaların ve tesislerin konumuna göre özel proje tasarımı çalışması gerçekleştirerek hızlı üretim ve teslimat avantajı sunuyor. Geniş yedek parça ve esnek zaman dilimlerinde sunduğu hızlı ve kolay ulaşılabilir müşteri desteği Tanrıver Hijyen’in farkını ortaya koyuyor.

Tanrıver Hijyen Ekipmanları sahibi Bülent TANRIVER:“ Hijyen ekipmanlarımız sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Ortadoğu’dan Kafkaslar ve Türki Cumhuriyetlerine, Avrupa ve Balkanlara, Afrika’dan Amerika, Meksika’ya kadar 4 kıtada 70’den fazla ülkede 4000’in üzerinde hijyen bariyerimiz her gün kullanılmaktadır. Başta gıda, ilaç ve hizmet sektörleri olmak üzere konularında lider birçok firmaya hizmet sunarak alanımızdaki başarımızı kanıtlıyoruz. İşletmelerin bize ve markamıza olan güveni sayesinde ihtiyaç anında akla ilk gelen firma olmaya devam ediyoruz. Sanitasyon hatlarının kurulumunda tekrar tekrar tercih edilmekteyiz. Hijyen ekipmanları sektöründe dünya lideri firmalardan biri olarak; rakipsiz ürün, uygulamave hizmet uzmanlığımızı geliştirmek, her müşteriye özel ve kaliteli çözümler sunmak ve 23 yıldır başarıyla sürdürdüğümüz faaliyetimizi uzun yıllar devam ettirmek en büyük hedefimizdir.”

Müşterilerine değer veriyor

Tanrıver Hijyen, iş ortakları ve paydaşlarıyla uzun vadeli ilişkiler kurarak geleceğe güçlü ve sağlam adımlar atıyor. Bu çerçevede, iş ortaklarına sadece günlük olarak ihtiyaç duydukları konuları etkin bir şekilde ele alan özel çözümler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda gerekli kalite standartlarını karşılamalarına ve verimlilik sağlamalarına da yardımcı oluyor. Bu sayede müşterilerini onların özel ihtiyaçlarını ve faaliyet gösterdikleri sektörleri tanıyor ve onlara değer veriyor.

Bülent TANRIVER kalite ile ilgili olarak şunları söyledi:“ Kalite politikamız, 360 derece kalite anlayışı çerçevesinde iş süreçlerinde tüm adımların kalite kontrolünden emin olarak kaliteli ekipman tedariği, kaliteli hizmet anlayışı ve kaliteli iş ortakları ile yürütülen ortak çalışmaların temelinde faaliyet gösteriyoruz. İlk günden beri ekipmanlarımızın üretim sürecinde kalite standartlarına uyum sağlayan ve uluslararası kriterleri karşılayan üretici firmalarla çalışıyoruz. Ekipman temini, ekipman montajı ve uçtan uca hizmet sağlama prensibimizde kaliteyi hep ön planda tutmaktayız. Tanrıver Hijyen Ekipmanları olarak “Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları” anlamına gelen HACCP ve BRC kriterlerine uygun olan ve sağlıklı gıda üretimi için gereken hijyen kurallarını belirleyen güvenlik sistemi gerekliklerine uymaktadır. Aynı zamanda, müşterilerimizin tesislerinde gıdaların üretim, işleme , muhafaza ve dağıtımları sırasında uyulması gereken kuralları ve tedbirleri belirten ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne uyumlu ekipmanların tedariklerini de sağlıyoruz” dedi.

Yurt içi ve yurt dışında katıldığı fuarlar sayesinde kalite ve markasını ön plana çıkaran Tanrıver Hijyen, bu sayede pazar payını da genişletiyor.

Spot

4 Kıtada 70’den fazla ülkede, insan sağlığına ve hijyene önem veren 4000’in üzerindeki firmaya yüksek standartlarda hijyen teknolojileri üretiyoruz.