Zenith Makina, Kendi İsim ve Markası ile Hizmet Veriyor

Zenith Makina ve Mühendislik firması 2004 yıllında İzmir’de faaliyete başladı. Gıda sektörüne hizmet etmek amaçlı öncelikle birçok firma ve marka adına fason olarak üretim hayatına başlayan Zenith, günümüzde kendi isim ve markası ile hizmet veriyor.

Günümüzdeki makine ve fırın teknolojilerinin ihtiyacı olan tüm bilgisayarlı kesim- büküm ve montaj imkanlarını kullanıp, üretimlerindeki hata payını minimum seviyeye indirmeyi başarmıştır.

Firma gelişime açık olan yapısı ve her geçen gün kendini aşmaya çalışarak son kullanıcıları yormayan, daha homojen ve kaliteli ürün sağlayan makine ve cihaz üretmektedir. ISO-CE-TSEK belgelerine haiz olan Zenith Makina günümüzün ve geleceğin aranan markası olmayı hedefliyor.

Geliştirdiği ürünler, hem 19 yıllık tecrübenin getirdiği kalitenin, hem de rekabetçi fiyatların getirdiği ulaşılabilirliğin birleşmiş bir bütünü olarak öne çıkmaktadır. Amacı ve misyonu doğrultusunda, olabilecek en kaliteli ürünü müşterilerine en ulaşılabilir noktalarda tutmaktadır.

Gelecek planları ve hedeflerinden bahseden firma sahibi Engin HARDAL şunları söyledi: “Gelecekte de aynı amaç ve misyon doğrultusunda kalitemizi varabilecek en üst düzeye aktarmak ve sınırları aşmak, fakat bunu yaparken ulaşılabilir fiyatlardan vazgeçmemek hedefindeyiz.

Gıda sektörünün hassasiyetine uygun olarak, ürettiğimiz tüm makineler ve cihazlar aynı hassasiyet doğrultusunda üretilmekte, test edilmekte ve sizlere sunulmaktadır. Tüm ürünlerimiz kalite belgelerine sahiptir ve her türlü standarda uygun olarak tasarlanıp üretilmektedir.

Bütün dünya ülkelerine ihracat imkanımız vardır, geçmişte de oldukça fazla ülkeye ihracatımız olduğu gibi gerekli tüm tecrübe ve bilgi birikimine sahibiz. Gerek yaptığımız yüz yüze sıcak görüşmeler, gerek ise yaptığımız demo çalışmaları ve sanal ortamdaki sunumlarımızla ihtiyaç duyan her tüketici ve satıcıya ulaşma çabası içerisindeyiz. Günümüz Türkiye’sinde ihtiyacımız olan tüm komponentleri tedarik edebiliyoruz” dedi.

Engin HARDAL sektörüyle ilgili sözlerine şöyle devam etti: ”Sektörümüzdeki kullandığımız hammaddelerin tedariğinin tamamı nakit yapıldığı için, biz de fiyat konusunda rekabetçi bir yapıda olduğumuzdan dolayı kullanıcılara bunu nakit satış olarak yansıtmak durumunda kalıyoruz.

Biz gıda sektörüne hizmet veren bir firmayız, dolayısı ile yeryüzündeki insanların şartlar ne olursa olsun gıda ihtiyacını karşılamak zorunda olduğu durumunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda elimizden gelen tüm hizmeti vermeye kararlıyız.”