Efe Teşhir Ekipmanları®, 98 Ülkeye İhracat Yapıyor

Efe Teşhir Ekipmanları®, gıda, pastane, horeca, elektrik – elektronik, kozmetik, bijuteri, tekstil gibi sektörler başta olmak üzere her sektöre özel stand ve teşhir ekipmanları üretimi yapıyor.  Pleksi, ahşap ve metal ham maddelerden üretimini yaptığı teşhir ürünlerini 98 ülkeye ihraç ediyor. Kaliteden ödün vermeden üretim yapan Efe Teşhir Ekipmanları® firma sahibi Erdem ÜNEL firması hakkındaki sorularımızı yanıtladı.

PEKDO: Firmanızın kuruluşu ve hitap ettiğiniz sektörlerden bahseder misiniz?

Erdem ÜNEL: Efe Teşhir Ekipmanları® 2015 yılında Türkiye’de kurulmuş bir aile şirketidir. Kurulduğu ilk günden itibaren teknoloji ve yenilikçi bakış açısıyla ticari faaliyetlerini sürdüren Efe Teşhir Ekipmanları, pleksi, ahşap, metal ham maddelerden üretimini yaptığı teşhir ekipmanlarını Türkiye başta olmak üzere 98 ülkeye ihracatını gerçekleştirmektedir.
Üretim tesisinde “Önce İş Güvenliği” ilkesiyle dünya standartlarında üretim gerçekleştirmektedir. Sektöründe CE belgesini alan ilk ve tek firma olup sektöre her döneminde yenilik katan öncü bir firmadır. Gıda, pastane, horeca, elektrik – elektronik, kozmetik, bijuteri, tekstil gibi sektörler başta olmak üzere her sektöre özel stand ve teşhir ekipmanları üretimi bulunmaktadır. Pastaneler için unlu mamullerin teşhir edilmesi için özel pastane teşhir ekipmanları üretimi gerçekleştirmekteyiz.
Firma bünyesinde bulunan Mimari ekip ve uzman kadrosu ile isteğe özel stand ve teşhir ekipmanları çözümü sunan sektöründe tek firma olarak faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen Efe Teşhir Ekipmanları, ürünlere değer katan çözümler sunmaya devam etmektedir.

PEKDO: Yeni fabrikanız ve yurt dışı şubelerinizden bahseder misiniz?
Erdem ÜNEL:
Efe Teşhir Ekipmanları olarak üretim tesisimizi daha modern bir üretim modeline dönüştürmek adına İstanbul’da bulunan Mermerciler Sanayi Sitesi’nde bulunan yeni fabrikasına taşıdık. Yeni fabrikamızda yüksek iş güvenliği ve son teknoloji makina parkurumuz ile üretim kalitemizi artırmaya devam ediyoruz.
Hollanda Şube
Avrupa ülkelerine daha hızlı ürün tedariği açısından yönetimimiz olarak aldığımız karar neticesinde Hollanda ülkesinde bir şube açılışı gerçekleştirmekteyiz. Hollanda şubemiz ile sizlere teşhir ekipmanı ihtiyaçlarınıza daha hızlı çözümler üreteceğiz.
Avrupa’da Üretim
Efe Teşhir Ekipmanları olarak Avrupa ülkelerinde gerçekleştirdiğimiz başarılı projeler ardından yoğun talep nedeniyle Almanya’da yeni bir üretim tesisi kurmaktayız. Avrupa ülkelerinde daha hızlı ürünlerimizi ulaştırmak için üretim tesisi planlarımızı devreye almak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Efe Teşhir Ekipmanları kalitesini birden fazla ülkede aynı anda üretim başarısı göstererek kısa zamanda tüm dünyada Efe markasını kullanılır hale getireceğiz.

PEKDO: Kaliteniz ve hangi kalite belgelerine sahipsiniz?
Erdem ÜNEL: ISO 4500:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 belgelerimiz ile dünya standartlarında üretim kalitemizi belgelendirdik. Üretim tesisimizde önce “İş Güvenliği” ilkesini benimseyerek sizler için üretiyoruz. Müşterilerimizden gelen geri dönüşler her zaman dikkate alınarak ürünlerimizin geliştirme aşamalarını yürütmekteyiz. Aynı zamanda her sektöre özel ürünler geliştirmek adına mimari ekibimiz ve araştırma ekibimizin ortak çalışması ile her sektörün teşhir ekipmanları ihtiyaçlarına çözüm üretecek bir marka haline geldik. 2023 yılında aldığımız CE belgesi ile sektörde CE belgesi olan ilk ve tek firma ünvanına ulaştık. İşimizi ve sektörümüze duyduğumuz saygı ve güveni kurulduğumuz ilk günden beri sürdürüyoruz.

PEKDO: Birazda ihracatlarınızdan bahserder misiniz?
Erdem ÜNEL: Efe Teşhir Ekipmanları olarak 2023 son çeyreğine ihracat gerçekleştirdiğimiz 3 yeni ülke ile 98 ülkeye ihracat başarısına ulaştık. Efe Teşhir Ekipmanları olarak ülkemize katma değerli ürün ihracatını kendi markamız adına görev edinerek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Dünya standartlarında üretimimiz ile ürünlerimizin dünya çapında gördüğü ilgi ile kısa zamanda büyük ölçekli ihracatlar gerçekleştirdik. Her zaman kendini geliştiren uzman ekibimiz ile müşteri memnuniyetini esas alan hizmet politikamız ile ihracat faaliyetlerimizi ilerletmekteyiz.
PEKDO: Son olarak neler eklemek istersiniz?

Erdem ÜNEL: Efe Teşhir Ekipmanları olarak gıda başta olmak üzere elektronik, züccaciye, tekstil, bijuteri, medikal gibi sektörlere teşhir ekipmanları üretmekteyiz. Her sektöre özel teşhir ekipmanı ve stand çözümlerimiz ile çok yönlü çözüm ortağı olmaktayız. Mimari ekibimiz ile ihtiyaçlarınızı doğru tespit edip size özel üretimler gerçekleştirmekteyiz.