Patiswiss Ödüle Doymuyor

Türkiye’nin yenilikçi çikolatacısı Patiswiss bir ödül daha aldı. Yaptığı ürünlerle çikolataya yeni bir yorum getiren ve birbirinden güzel atıştırmalıklarıyla büyük beğeni toplayan Patiswiss bir ödül daha geldi. Patiswiss Denebunu Awards ödüllerinde yılın en iyi atıştırmalığı ödülünü aldı.

 

Patiswiss’e Yılın En İyi Atıştırmalığı Ödülü

Denebunu Awards ödülleri, Berrak Tüzünataç ve Mert Vidinli’nin sunumuyla 15 Haziran Perşembe akşamı sahiplerini buldu. Bu yıl beşincisi gerçekleşen gecede 2022’in en sevilen ürünleri, influencerları ve celebrityleri açıklandı. Denebunu Awards, yılın en iyi atıştırmalığı kategorisinde, Patiswiss Glazed sütlü çikolatalı portakal dilimi ürünü ödül aldı. Ödülü Patiswiss Ceo’su Elif Aslı Yıldız alırken ödül ile ilgili konuşan Yıldız, “Bu ödülü ülkemizin güzel narenciye bahçelerinde çalışıp yetiştiren, hepsini en özenli şekilde toplayıp bize ulaştıran sonrasında Patiswiss fabrikalarında bu portakalı işleyen, tam 6 gün sevgisini emeğini veren, kesen, kurutan, çikolata kaplayan, paketleyip kusursuzca size ulaştıran tüm güçlü kadınlar adına alıyorum. Patiswiss adına söz veriyorum ki, bu tahtı artık zor bırakırız. Hep daha iyi, daha inovatif ve en şaşırtıccı ile karşınızda olacağız. Bizi bu ödüle layık gören başta Denebunu ailesine ve oylayan herkese çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız ” dedi.

 

Denebunu Awards Ödülleri Sahiplerini Buldu

Denebunu Awards ile 2018 yılından beri pazarlama ve reklam endüstrisine katkı sağlayan markaların ürünlerinin başarılarını ödüllendiriyor. Sevilen marka ürünlerini ve influencerları %100 halk oylamasıyla ödüllerine kavuşturuyor. Bu sene yılın en sevilen ürünlerinin yanı sıra influencer ve celebrity kategorilerinde Özge Özpirinçci, Enis Arıkan, Cemal Can Canseven, Müge Boz, Görkem Karman, Elif Şahin, Tulu Erden, Mina Ceran, Cemre Solmaz ve Selin Yağcıoğlu ödül aldı.